Informasjon angående Russetreffet Kragerø og Corona-viruset

Onsdag 11. mars gav Kragerø Kommunes overlege oss beskjed om at Russetreffet Kragerø for 2020 avlyses.
Klikk her for mer informasjon om hvordan du kan få refundert billetten din

Russetreffet i KragerøRefusjon av billetter

Refusjon av billetter

Det er med tungt hjerte at vi måtte avlyse Russetreffet Kragerø 2020. Vi i Stiftelsen Skjærgårds hadde et håp om at ting skulle roe seg før det kom så langt, men den 11.mars besluttet først kommunelegen, så Helsedirektoratet, at alle arrangement over 500 deltakere skulle forbys.

For oss i Skjærgårds er det dramatiske dager på jobb. I tillegg til Russetreffet Kragerø arrangerer vi Skjærgårds Music & Mission Festival, Skjærgårdssang, Skärgårdssång, 24 Hours Festival, Barnegospelfestivalen og vi har Team Skjærgårds på veien. Flere av disse arrangementene og turnéene har nå blitt avlyst, og allerede nå har vi mistet inntekter på over én million kroner. Vi planlegger sommerfestivalene som normalt, og gleder oss over veldig sterke program og line-ups. Vi håper at ting skal roe seg ned før sommersesongen, slik at arrangementene kan arrangeres, men vi ser at billettsalget har stoppet helt opp for øyeblikket. Fra og med neste uke blir alle ansatte i stiftelsen permittert i 80%, og fremtiden er meget usikker.

Flere innlegg i sosiale medier har det siste døgnet manet til dugnad for å redde kulturbransjen, og et av tiltakene som har blitt foreslått er å ikke kreve refusjon av kjøpte billetter.
Vi har full forståelse for at dere ønsker refusjon på kjøpte billetter, men hvis det er noen av dere som har lyst og mulighet til å være på en slik dugnad, så kan det være avgjørende for videre drift av festivalene våre.

Frist for innsending av refusjon-skjema er 1. mai.

Russetreffet

I samarbeid med Kristenrussen og Skjærgårds , arrangeres Russetreffet i Kragerø. Russeparade, Kragerø Games, seminarer, russetalentiade,
møter og gode konserter er bare noe av det som blir å oppleve!

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48