Alle som kjøper billetter til Russetreffet Kragerø 2021 vil få full refusjonsrett hvis arrangementet må kanselleres pga Covid-19. Dette gjelder kun ved kansellering, og vi refunderer ikke kjøpte billetter ved gjennomføring av arrangement.
Det er en forutsetning for gjennomføring av Russetreffet at regjeringen tillatter arrangementer med 500 deltakere, eller at insentivordningen til kulturbransjen er god nok til å gjennomføre med færre deltakere. Hvis arrangementet blir avlyst vil billettene bli refundert, med unntak av billettavgiften, og alternative arrangement vil bli annonsert og åpnet for salg.

Ikke i salg etter 15. oktober
Earlybird
1700,-
+ billettavgift
Tilbudet varer tom. 15. okt.
Helgepass
I salg fra 16. oktober
2000,-
+ billettavgift
Prisen øker 1. mars

MEDLEMSRABATT
Dersom du er medlem av enten Kristenrussen eller Skjærgårds LIVE og har betalt medlemskap for 2021 kan du få kr 200,- rabatt på din billett til Russetreffet. Rabattene kan ikke kombineres så du får ikke noe mer rabatt dersom du er medlem i begge organisasjonene. Medlemskap i Kristenrussen/Skjærgårds LIVE må være betalt innen 15. april. Billettene blir sjekket opp mot medlemslister ved ankomst. Er du usikker på om du er medlem/har betalt medlemskap eller har lyst til å bli medlem, må du ta kontakt med Kristenrussen (torgeir.lillenes@nkss.no) / Skjærgårds LIVE (post@sglive.no) FØR du melder deg på Russetreffet. Merk at du må sørge for å ha gyldig medlemskap for kalenderåret 2021, også selv om datoen du melder deg på Russetreffet er i 2020.
NB: Det er ikke medlemsrabatt på Earlybird-billettene

Bli medlem i Kristenrussen Bli medlem i Skjærgårds LIVE

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48