Russetreffet i KragerøPris & Påmelding

Pris & Påmelding

Påmelding til Russetreffet i Kragerø 27.-29. april 2018 skjer gjennom Checkin.

Her finnes mulighet for både å melde seg på som enkeltperson og å melde på en gruppe på minimum 10 personer med grupperabatt.
 EarlyBirdFør 1. aprilFra 1. april
Enkeltbilletter1 300,-1 450,-1 600,-
Gruppebilletter1 200,-1 500,-
BESTILL BILLETT

GRUPPEPÅMELDING

Dette gjelder for grupper på 10 personer eller flere.
Ved gruppepåmelding er det gruppeleder som først registrere en gruppe. Deretter mottar gruppeleder en unik link som sendes til deltakerne i sin gruppe, slik at de selv kan melde seg på som en del av gruppa og få grupperabatt.
NB! HVIS DU IKKE ER GRUPPELEDER, MÅ DU MELDE DEG PÅ VIA LINK SOM DU FÅR AV DIN GRUPPELEDER.

MEDLEMSRABATT
Dersom du er medlem av enten Kristenrussen eller Skjærgårds LIVE og har betalt medlemskap for 2018 kan du få kr 100,- rabatt på din billett til Russetreffet. Rabattene kan ikke kombineres så du får ikke noe mer rabatt dersom du er medlem i begge organisasjonene. Medlemskap i Kristenrussen/Skjærgårds LIVE må være betalt innen 15. april. Billettene blir sjekket opp mot medlemslister ved ankomst. Er du usikker på om du er medlem/har betalt medlemskap eller har lyst til å bli medlem, må du ta kontakt med Kristenrussen (kristin.martin@nkss.no) / Skjærgårds LIVE (post@sglive.no) FØR du melder deg på Russetreffet. Merk at du må sørge for å ha gyldig medlemskap for kalenderåret 2018, også selv om datoen du melder deg på Russetreffet er i 2017.
NB: Det er ikke medlemsrabatt på Earlybird-billettene

Russetreffet

I samarbeid med Kristenrussen og Skjærgårds , arrangeres Russetreffet i Kragerø. Russeparade, Kragerø Games, seminarer, russetalentiade,
møter og gode konserter er bare noe av det som blir å oppleve!

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårdsgospel
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48